• 269

    VEPŘOVÁ PANENKA

    marinovaná s čerstvým rozmarýnem, pečeno na grilu, připraveno v celku podáváme s naší cibuládou na portském víně

  • 249

    Marinovaná vepřová krkovice 300g

    podáváme s naší cibuládou na portském víně

  • 269

    VEPŘOVÁ PANENKA

    marinovaná s čerstvým rozmarýnem, pečeno na grilu, připraveno v celku podáváme se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem

  • 249

    Marinovaná vepřová krkovice 300g

    podáváme s karamelizovanými mladými cibulkami

  • 259

    VEPŘOVÝ PFEFFER STEAK 200g

    smetanová omáčka se zeleným pepřem

  • 249

    Vepřový kovbojský steak 200g

    restované červené fazole se slaninou, česnekem cibulkou a feferonkou

     

  • 249

    Kuřecí steak na rukolovém salátku 200g

    hořčično-medový dresink, olivový olej a balsamico

     

  • 259

    KUŘECÍ STEAK S NIVOVO-SMETANOVOU OMÁČKOU 200g

  • 289

    Tatarský biftek 150g

    Ingredience k namíchání: nasekané čerstvé hovězí z mladého býčka, cibulka, hořčice, sůl, pepř, kmín, worchester, žloutek, česnek. Podáváme se 6 ks topinek (pokrm obsahuje syrové vejce)