- Něco malého k pivu
- Polévky
- Speciality restaurace
- Naše burgery
- Ryby
- Česká klasika
- Steaky
- Český bramborák
- Bez masa
- Saláty
- Dezerty
- Přílohy
- Omáčky
- NA OBJEDNÁVKU – 48 hodin předem
- Nápojový lístek
-
269 Kč
VEPŘOVÁ PANENKA
marinovaná s čerstvým rozmarýnem, pečeno na grilu, připraveno v celku podáváme s naší cibuládou na portském víně
-
249 Kč
Marinovaná vepřová krkovice 300g
podáváme s naší cibuládou na portském víně
-
269 Kč
VEPŘOVÁ PANENKA
marinovaná s čerstvým rozmarýnem, pečeno na grilu, připraveno v celku podáváme se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
-
249 Kč
Marinovaná vepřová krkovice 300g
podáváme s karamelizovanými mladými cibulkami
-
259 Kč
VEPŘOVÝ PFEFFER STEAK 200g
smetanová omáčka se zeleným pepřem
-
249 Kč
Vepřový kovbojský steak 200g
restované červené fazole se slaninou, česnekem cibulkou a feferonkou
-
249 Kč
Kuřecí steak na rukolovém salátku 200g
hořčično-medový dresink, olivový olej a balsamico
-
259 Kč
KUŘECÍ STEAK S NIVOVO-SMETANOVOU OMÁČKOU 200g
-
289 Kč
Tatarský biftek 150g
Ingredience k namíchání: nasekané čerstvé hovězí z mladého býčka, cibulka, hořčice, sůl, pepř, kmín, worchester, žloutek, česnek. Podáváme se 6 ks topinek (pokrm obsahuje syrové vejce)